PSD s-a predat

Mircea PAUN - Ziua foto PSD a decis ieri sa inceapa cu PD-L dansul imperecherii pentru putere. Comitetul Executiv al social-democra­tilor a stabilit, cu 40 voturi pentru si 17 impotriva, ca partidul trebuie sa intre neaparat la guvernare. Neoficial, pesedistii au recunoscut ca este un vot pentru accesul la fondurile guvernamentale si "imbuna­tatirea" relatiilor cu procu­rorii DNA. Pesedistii au renuntat la ideea de a mai impune premierul, dar au pus conditia ca UDMR sa nu faca parte din viitorul Exe­cutiv.

6 afișări
Imaginea articolului PSD s-a predat

PSD s-a predat

Ion Iliescu s-a opus din toata fiinta sa supunerii fata de partidul lui Basescu, sustinand chiar ca decizia nu este una definitiva.Postul de vicepremier, sefia Senatului, un minister in plus in Guvern fata de pedelisti a fost oferta PD-L pentru PSD, care nu a rezistat tentatiei de a se alatura la guvernare. Mircea Geoana a anuntat deja ca a acontat postul de sef al Camerei Superioare si a atras atentia asupra faptului ca in protocolul de guvernare se va stipula ca PD-L va avea premierul doar pentru primii doi ani, ceilalti doi urmand sa apartina PSD.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici