Publicitatea, secretul succesului. Care sunt cele mai cunoscute companii din lume

Un top recent al celor mai puternice branduri din punct de vedere al activităţilor de marketing demonstrează că nume precum Mcdonald`s sau P&G sunt considerate cele mai cunoscute companii la nivel global, iar asta se datorează campaniilor de cercetare şi promovare inovatoare pe care le-au demarat de-a lungul timpului.

4 afișări
Imaginea articolului Publicitatea, secretul succesului. Care sunt cele mai cunoscute companii din lume

Publicitatea, secretul succesului. Care sunt cele mai cunoscute companii din lume

Săptămâna trecută, la festivalul de la publicitate desfăşurat la Cannes, Effie Worldwide şi Warc au dezvăluit lista celor mai eficiente campanii de marketing de pe glob. Cel mai de succes brand în ceea ce priveşte publicitatea este P&G, Omnicom este cea mai eficientă companie de advertising, BBDO cea mai eficientă reţea de agenţie, iar Mcdonald`s cel mai de succes brand al tuturor timpurilor, transmite Forbes.

"În ciuda schimbărilor extraordinare din peisajul media, mânate în special de evoluţia tehnologiei, sunt câteva lucruri care nu se vor schimba niciodată, ca de exemplu nevoia pentru cercetările riguroase de piaţă, importanţa umană şi puterea ideilor revoluţionare care să mişte, să impresioneze oamenii", spune Carl Johnson, membru al Effie Worldwide.

Citeşte mai multe despre publicitatea brandurilor pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici