Puhoaiele dezinformarii se revarsa peste Romania!

In politica, intotdeauna unu plus unu fac trei. Sau patru. Sau sase. In niciun caz doi. Asta este “matematica” Palatelor decidentilor zilei. A celor care fac legi si le aplica in functie de interesele lor.

1 afișare
Imaginea articolului Puhoaiele dezinformarii se revarsa peste Romania!

Puhoaiele dezinformarii se revarsa peste Romania!

Nimic nu este ce pare, iluziile sunt la tot pasul. Ipocrizia devine cuvantul care caracterizeaza totul. La cele patru puncte cardinale se regasesc fatarnicia,obraznicia,incompetenta si negocierile de culise (a se citi duplicitatea). Intr-o perdea de fum, inaccesibila milioanelor de votanti, se trag “marile sfori”.

 

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici