"Rabla" se va târâi şi în 2011

Cu toate că, în cinci ani de la lansarea programului "Rabla", s-a demonstrat că sistemul folosit de autorităţi pentru scoaterea maşinilor vechi de pe şosele nu este eficient, ci mai degrabă îi determină pe români să opteze tot pentru maşini second-hand, ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a anunţat ieri că programul va continua şi în 2011.

4 afișări
Imaginea articolului "Rabla" se va târâi şi în 2011

"Rabla" se va târâi şi în 2011

Anul acesta, românii care au vrut să scape de maşinile mai vechi de 12 ani le-au dus la Remat, dar nu pentru a-şi lua o maşină nouă cu tichetul valoric plus diferenţa de bani, ci pentru a vinde voucherul ca să-şi ia o maşină second-hand cu puţin mai bună decât rabla dată. Acest lucru reiese din faptul că, deşi au fost casate aproape 182.000 de maşini vechi anul acesta, doar 53.000 de autoturisme noi au fost cumpărate în aceeaşi perioadă.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici