Rădoi, fără frică

Mirel Rădoi a fost aruncat în luptă în ultimele 30 de minute ale partidei de aseară. După o discuţie la pauză cu Marius Lăcătuş, Rădoi i-a cerut antrenorului să-l folosească în repriza a doua. "Sînt OK, pot să joc", a zis fotbalistul de 27 de ani. El a preluat banderola de căpitan de la Ghionea şi a evoluat ca mijlocaş central. A alergat mult, nu s-a ferit să intre în contacte fizice cu adversarii sau să bage alunecări. Absent în tot sezonul de toamnă, Rădoi s-a reaccidentat după primul stagiu al iernii, cel din Spania. Pînă aseară, el jucase doar în unul din cele 7 amicale ale Stelei, la 0-0 cu Wisla Cracovia.

1 afișare
Imaginea articolului Rădoi, fără frică

Rădoi, fără frică

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici