Radu Vîlcan s-a aranjat: partenera sa e topmodelă

Dacă n-ar fi fost “Dansez pentru tine”, poate nici Radu Vîlcan n-ar fi avut un succes atît de răsunător. Dar au fost şi “Dansez”, şi Elena Voscoboinic – de unde a rezultat mica telenovelă care a reuşit să-i salte cota lui Răducu.

7 afișări
Imaginea articolului Radu Vîlcan s-a aranjat: partenera sa e topmodelă

Radu Vîlcan s-a aranjat: partenera sa e topmodelă

Pentru că frumoasa basarabeancă nu s-a lipit, cu niciun chip, de Vîlcan - ba, mai mult, şi-a adus şi iubiţii după ea, în Bucureşti - grupul gospodinelor nefericite s-a pus pe suspinat, în cor, după Vîlcan. Drept răsplată, producătorii de la "Acasă" i-au făcut cadou rolul principal într-o telenovelă şi, ca să fie tacîmul complet, i-au adus şi o parteneră, top-model de talie internaţională. Paparazzii i-au surprins, deja, schimbînd gesturi tandre la o cafea. Dar asta nu mai miră pe nimeni. Mădălina Drăghici, pentru că aşa se numeşte partenera din film a lui Vîlcan, a cîştigat fără pile castingul pentru rol. Nici nu-i greu de înţeles, avînd în vedere că se laudă cu următoarele:

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici