Răduleasca: «Eu şi Dani nu pierdem nici o noapte aiurea!»

Contrar aşteptărilor, Mihaela Rădulescu îi dovedeşte pe zi ce trece junelui matinal că îi poartă o dragoste sinceră, adolescentină. Ca într-o poveste, ea a renunţat la averi şi palate prin Izvorani, pentru o garsonieră îngustă.

1 afișare
Imaginea articolului Răduleasca: «Eu şi Dani nu pierdem nici o noapte aiurea!»

Răduleasca: «Eu şi Dani nu pierdem nici o noapte aiurea!»

Mai nou, Mihaela îşi exprimă public trăirile emoţionale legate de Dani, chiar pe blogul lui. După un concurs de motociclism desfăşurat la Buzău, la care Dani a ieşit fruntaş, Mihaela a ţinut să spună public, pe blogul iubitului: “Sunt mândră că sunt femeia unui campion!”. Cei doi porumbei împart acum până şi spaţiul virtual al lui Oţil, unde diva îi declară, în nenumărate pagini, dragostea. “Muream de ciudă că nu-s lângă Dani să-l strâng în braţe”, este un fragment regăsit în scrierile divei.

 

Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici