„Răii“ au plecat, răul a rămas!

Emil Boc a fost chemat, ieri dimineaţă la ora 8.00, „la raport“ de Traian Băsescu, pentru a-i prezenta şefului statului lista de miniştri care urmau să fie remaniaţi, la data de 1 septembrie, potrivit solicitării sale.

3 afișări
Imaginea articolului „Răii“ au plecat, răul a rămas!

„Răii“ au plecat, răul a rămas!

Potrivit unor surse din partidul de guvernământ, Vlădescu, Şeitan, Sandu şi Dumitru apăreau pe lista remaniabililor întocmită miercuri seară, în urma discuţiilor aprinse de la întâlnirea cu grupurile parlamentare ale PD-L.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici