Raportul CE va fi echilibrat

Ministrul justiţiei Cătălin Predoiu nu are încă un răspuns cert privitor la persoana pe care o va propune la conducerea DNA peste aproximativ o lună, atunci când expiră mandatul actualului procuror şef, Daniel Morar.

3 afișări
Imaginea articolului Raportul CE va fi echilibrat

Raportul CE va fi echilibrat

Întrebat ieri dimineaţă la Radio BBC dacă îl va propune în continuare pe Morar sau are în vedere altă persoană, Predoiu s-a limitat să afirme că va ţine cont de trei parametri atunci când va face propunerea. "Avem nevoie de o stabilitate pe termen lung a instituţiei, o eficienţă crescută şi o credibilitate a acesteia, pentru că numai în aceşti trei parametri scopul în care a fost creată instituţia se va atinge", a arătat Predoiu.

 

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici