Răscoală pe Henri Coandă

Sute de oameni au fost nevoiţi să doarmă pe jos în incinta Aeroportului "Henri Coandă" pentru că avioanele care ar fi trebuit să-i ducă la destinaţie nu s-au mai ridicat de la sol din cauza vremii. Reprezentanţii companiilor aeriene i-au ignorat total. La fel şi conducerea aeroportului. Mai bine de 30 de ore, pasagerii ghinionişti au avut de înfruntat, pe lângă nepăsarea autorităţilor, şi preţurile exorbitante ale magazinelor din aerogară. Ieri-dimineaţă, după mai bine de 30 de ore de aşteptare, nervii pasagerilor au cedat.

1 afișare
Imaginea articolului Răscoală pe Henri Coandă

Răscoală pe Henri Coandă

Peste 200 de pasageri ai companiilor low-cost Wizz Air şi Sky Europe au ameninţat, ieri-dimineaţă, că vor bloca intrările şi ieşirile din aerogară dacă nu vor pleca în cel mai scurt timp către destinaţiile pentru care plătiseră biletele. "Îşi bat joc de noi! ­Este strigător la cer! Numai aici se întâmplă aşa ceva. De asta ne este ruşine să spunem că suntem români!", strigau revoltaţi oamenii, ajunşi la capătul răbdării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici