Rasdaq este de patru ori mai profitabil decat BVB

Companiile de pe piata bursiera Rasdaq au adus investitorilor de la inceputul anului randamente de patru ori mai mari comparativ cu actiunile listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

1 afișare
Imaginea articolului Rasdaq este de patru ori mai profitabil decat BVB

Rasdaq este de patru ori mai profitabil decat BVB

Macofil Tg. Jiu, Atlas Gip Ploiesti sau Edil Constructii din Arad au inregistrat cresteri de peste 5.000% in primele opt luni ale anului. Doua dintre cele mai importante tranzactii ale anului - achizitia Ceramica Iasi de catre fondul american Advent si intrarea Viena Insurance Group la Asirom - s-au derulat pe Rasdaq.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici