Rata mai bună decât chiria - un mit periculos

Deşi a fost unul dintre miturile principale care au umflat bula imobiliară, anumite voci aduc din nou în discuţie ideea că, decât să stai în chirie, este mult mai avantajos să contractezi un credit şi să îţi cumperi un apartament, iar cu banii pe care îi dădeai pe chirie să plăteşti rata pentru propria ta locuinţă.

4 afișări
Imaginea articolului Rata mai bună decât chiria - un mit periculos

Rata mai bună decât chiria - un mit periculos

Potrivit unui studiu realizat de MagazinulDeCase.ro, este mai avantajos să cumperi o locuinţă decât să stai cu chirie deoarece chiriile pentru anul 2009 sunt mai mari decât ratele lunare la bănci pentru un credit imobiliar.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici