Război pe toate fronturile pentru şefia asigurărilor

Ceea ce ar fi trebuit să fie o luptă decentă dusă pe criterii de competenţă, campania pentru postul de preşedinte al CSA, se transformă într-un război pe faţă cu vaste ramificaţii în lumea politică şi de afaceri. "Presa pare a fi arma principală de ucidere în masă".

10 afișări
Imaginea articolului Război pe toate fronturile pentru şefia asigurărilor

Război pe toate fronturile pentru şefia asigurărilor

Momentul numirii viitorului preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor se apropie iar evenimentul este marcat din ce în ce mai clar prin materiale de presă. Lupta finală se va da, cel mai probabil, între actualul preşedinte, Angela Toncescu, şi Cristian Constantinescu, fostul preşedinte al Allianz-Ţiriac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici