Războiul lui Vadim Tudor cu Adrian Păunescu

Corneliu Vadim Tudor şi Adrian Păunescu n-au fost mereu „fraţi siamezi“. În 1999, PRM-istul l-a făcut albie de porci pe poetul de la Bârca. S-au luat de la Sorin Ovidiu Vîntu şi Dan Voiculescu. „Adrian Păunescu e slugă la W: Vîntu şi Voiculescu!“. Aşa scria în vara anului 1999 Corneliu Vadim Tudor în săptămânalul „România Mare"

13 afișări
Imaginea articolului Războiul lui Vadim Tudor cu Adrian Păunescu

Războiul lui Vadim Tudor cu Adrian Păunescu

Cu toate că popularitatea lui a scăzut mult în ultimul deceniu, Corneliu Vadim Tudor încă visează să fie preşedinte al României. PRM-istul, care abia ce a împlinit 61 de ani, crede că ar fi principalul favorit la scaunul de la Cotroceni dacă alegerile ar avea loc mâine. Estimează că ar primi 27% din sufragii, urmat la mare distanţă de Victor Ponta, cu 23%.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici