Răzvan Lucescu: „Am mai lucrat cu vedete!”

Răzvan Lucescu a fost învestit ieri, în mod oficial, în funcţia de antrenor al echipei naţionale de fotbal a României. Propus de Ionuţ Lupescu, directoul general al Federaţiei Române de Fotbal, antrenorul echipei FC Braşov a fost votat, în unanimitate de membrii Comitetului Executiv.

1 afișare
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: „Am mai lucrat cu vedete!”

Răzvan Lucescu: „Am mai lucrat cu vedete!”

De altfel, Lupescu a venit în sala de şedinţe de la Casa Fotbalului cu o singură propunere: Răzvan Lucescu. Cum toată lumea ştia că acesta va fi noul selecţioner, celelalte variante, Gheorghe Hagi, Dan Petrescu şi Ioan Andone, nici nu au fost luate în discuţie.


Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici