Răzvan Lucescu pleacă dacă nu cîştigă în Belarus: "Fraţii Becali m-au învins!"

În discuţiile cu colaboratorii săi, Răzvan Lucescu s-a recunoscut învins: "Planul fraţilor Becali a reuşit! Au pus presiune, iar jucătorii, fără experienţă, au cedat".

4 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu pleacă dacă nu cîştigă în Belarus: "Fraţii Becali m-au învins!"

Răzvan Lucescu pleacă dacă nu cîştigă în Belarus: "Fraţii Becali m-au învins!"

Răzvan Lucescu este vizibil afectat de rezultatul meciului cu Albania şi tot ceea ce s-a întîmplat de atunci. E negru de supărare. Refuză să discute despre subiectul cel mai încins: "Demisionezi dacă nu cîştigi la Minsk?", chiar dacă toate semnele duc către acest deznodămînt.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici