RCS&RDS va fi evaluata la 2,5 mld. euro prin listarea la Bursa din Londra

Operatorul telecom RCS&RDS intentioneaza sa obtina 500 mil. dolari (354 mil. euro) din listarea unui pachet de actiuni reprezentand 15% din capital la Bursa de Valori de la Londra, oferta publica fiind prevazuta pentru inceputul lunii decembrie.

1 afișare
Imaginea articolului RCS&RDS va fi evaluata la 2,5 mld. euro prin listarea la Bursa din Londra

RCS&RDS va fi evaluata la 2,5 mld. euro prin listarea la Bursa din Londra

Compania, care are afaceri in Romania, dar si in alte tari din Europa Centrala si de Est, este astfel evaluata la 3,5 miliarde de dolari (2,48 mld. euro). RCS&RDS si-a dublat anul trecut afacerile din Romania la 221,7 mil. euro, iar profitul net a crescut de opt ori, la 35 mil. euro. Operatorul nu a comunicat veniturile sau numarul de clienti pe care il detine pentru operatiunile din Ungaria, Slovacia, Cehia, Croatia si Serbia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici