Realul riscă să primească interdicţie la transferuri din cauza lui Neymar

Deşi anunţau cu surle şi trîmbiţe că l-au acontat pe cel mai nou superstar brazilian, Neymar, Real Madrid l-ar putea pierde pe jucător şi riscă să primească interdicţie la transferuri.

8 afișări
Imaginea articolului Realul riscă să primească interdicţie la transferuri din cauza lui Neymar

Realul riscă să primească interdicţie la transferuri din cauza lui Neymar

Santos, clubul pentru care evoluează acum jucătorul de 19 ani, intenţionează să facă plîngere la FIFA în cazul în care descoperă că Real Madrid a semnat un precontract cu Neymar.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici