Reducere drastica a salariilor bugetarilor de lux

Remuneratiile sefilor de agentii si regii autonome au fost reduse la 4.800 lei/luna, a declarat astazi premierul in exercitiu Emil Boc, dupa prima sedinta avuta astazi. De asemenea, indemnizatiile vor fi limitate la 1% din indemnizatiilor directorilor CA.

8 afișări
Imaginea articolului Reducere drastica a salariilor bugetarilor de lux

Reducere drastica a salariilor bugetarilor de lux

Astfel, daca anterior acestia primeau salarii de zeci de mii de lei, in prezent toti vor primi un salariu unic. Daca seful Hidroelectrica primea 27.000 de lei/luna, cel al Romgaz primea un salariu de 28.000 de lei, al Autoritatii Aeronautice Civile, 19.650 lei, tuturor li se vor reduce veniturile la un salariu maxim de 4.800 lei/luna.

 

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici