Reeşalonare de la Fisc sau altă fumigenă?

În urma nenumăratelor apeluri făcute de către reprezentanţii mediului de afaceri către guvernanţii noştri de a pune în practică o serie de măsuri anticriză, care într-adevăr să contribuie la redresarea economică, se pare că Executivul pregăteşte aşa ceva.

2 afișări
Imaginea articolului Reeşalonare de la Fisc sau altă fumigenă?

Reeşalonare de la Fisc sau altă fumigenă?

Guvernul ar putea veni "în ajutorul" mediului de afaceri prin introducerea unei măsuri prin care firmele ar avea posibilitatea să-şi eşaloneze datoriile, numai că, în acest caz, li se cer şi clauze asiguratorii. Singura problemă este că anul trecut a mai fost aplicată o astfel de măsură care s-a dovedit atât de complicată încât din zecile de mii de beneficiari-potenţiali anunţaţi de facilitate s-au bucurat doar câteva.


Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici