Regele Michael Jackson, adorat şi pe ultimul drum

Zeci de mii de oameni s-au adunat, ieri-dimineaţă, în jurul arenei Staples Center, din Los Angeles, pentru a-i aduce un ultim omagiu starului american. Ochii întregii omeniri s-au întors ieri asupra unui singur loc de pe harta lumii: o arenă în centrul căreia a fost depus sicriul aurit al celui mai iubit star al ultimelor decenii.

5 afișări
Imaginea articolului Regele Michael Jackson, adorat şi pe ultimul drum

Regele Michael Jackson, adorat şi pe ultimul drum

Sicriul, la fel de somptuos ca şi cel al idolului lui Michael, James Brown, suflat cu aur de 24 de carate şi acoperit cu trandafiri roşii, a fost adus, în jurul orei 8.40, de cei patru fraţi ai artistului şi depus în faţa scenei.Aceştia au fost îmbrăcaţi în costume negre, cravate galbene şi au purtat, fiecare, câte un trandafir roşu în piept. „Nu am înţeles niciodată până acum prin ce ai trecut, cu mulţimi de oameni pe urmele tale, care te-au judecat şi te-au ridiculizat. Poate că acum te vor lăsa în pace”, a spus unul dintre fraţi, în timp ce cei trei copii ai săi, Prince Michael (12 ani), Paris (11 ani) şi Prince Michael II (7 ani), aflaţi şi ei pe scenă, îşi ştergeau lacrimile.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici