Rekkers: Se vor scumpi si creditele in lei

Reprezentantii Bancii Transilvania spun ca volatilitatea de pe piata monetara este prea mare pentru a permite dobanzi fixe pe termen lung. "Este de asteptat o tendinta de crestere si a dobanzilor la creditele in lei si nu neaparat din considerente legate de inflatie, ci pur si simplu pentru ca cererea este foarte mare, din ce in ce mai multi se gandesc sa se imprumute in lei, mai ales dupa ce au vazut ca euro nu scade mai jos decat a fost in vara", spune Robert Rekkers, directorul general al Bancii Transilvania, a cincea mare institutie de credit de pe piata.

1 afișare
Imaginea articolului Rekkers: Se vor scumpi si creditele in lei

Rekkers: Se vor scumpi si creditele in lei

In ultima perioada s-au inmultit semnalele privind iminenta unor scumpiri atat ale creditelor in euro, sub influenta miscarilor de pe pietele externe, dar si a celor in lei, desi majoritatea analistilor anticipau ca BNR mentine neschimbata dobanda de politica monetara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici