Relansarea Programului Prima Casă va avea loc în cel mai scurt timp

Prima Casă 4 este aşteptată de aproape toate suflarea pieţei imobiliare, piaţă care se resimte încă puternic în urma crizei şi nu dă prea mari semne de revenire. Când ar putea să înceapă programul, ce banci se înscriu şi care vor fi condiţiile sunt întrebările care stau pe buzele tuturor. Să încercăm să răspundem!

3 afișări
Imaginea articolului Relansarea Programului Prima Casă va avea loc în cel mai scurt timp

Relansarea Programului Prima Casă va avea loc în cel mai scurt timp (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Cel mai deverme, noul program ar putea începe peste fix o săptămână dacă totul decurge lin de acum încolo, dar mai sunt şi alte oprelişti.

Desigur că sunt voci care spun ca ar fi posibil încă de săptămâna asta, dar pare destul de puţin credibil, în condiţiile în care băncile interesate abia au trimis la BNR cererile pentru aprobarea unui avans mai mic, ceea ce presupune modificări în normele interne de creditare
Care este planul?
Planul autorităţilor este ca relansarea Programului Prima Casă sa aiba loc în cel mai scurt timp.

"Protocolul de colaborare, în baza căruia va demara noua etapă a Programului, se află în ultima fază de lucru, dedicată definitivării, fiecare autoritate implicată lucrând intens pe domeniul sau de competenţă, în vederea armonizării tuturor aspectelor tehnice, economice, informatice sş juridice", anunţă Ministerul de Finanţe.
Citeşte mai multe despre relansarea Programului Prima Casă pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici