Remanierea, avanpremiera debarcării lui Boc?

Semifinala remanierii s-a jucat ieri, la Cotroceni, unde liderii PDL, în frunte cu premierul Emil Boc, au fost oaspeţii lui Traian Băsescu. Ecourile întîlnirii fiind discrete, comentariile de culise făcute ulterior acreditau doar convenirea unei remanieri “soft”, deloc pe măsura aşteptărilor.

2 afișări
Imaginea articolului Remanierea, avanpremiera debarcării lui Boc?

Remanierea, avanpremiera debarcării lui Boc?

Cert este că finala se va juca în această seară, cînd Emil Boc le va prezenta parlamentarilor PDL lista foştilor şi noilor miniştri.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici