“Repetabila povara” a maretelor proiecte

Primaria Capitalei reprezinta cea mai importanta miza si a acestor alegeri locale. Se spune ca electoratul din Bucuresti da mai mereu ora exacta a fiecarei confruntari electorale. Fiecare partid, fiecare candidat, este constient de faptul ca aceasta functie este din punctul de vedere al voturilor obtinute, cea de-a doua ca importanta, dupa Presedintia Romaniei.

1 afișare
Imaginea articolului “Repetabila povara” a maretelor proiecte

“Repetabila povara” a maretelor proiecte

De la Vasile Blaga si Cristian Diaconescu, continuand cu Sorin Oprescu si Ludovic Orban, si pana la Cozmin Gusa, Codrin Stefanescu, Verginia Vedinas si Aurelian Pavelescu, toti cei inscrisi in cursa vor face uz de toate mijloacele electorale si nu numai, pentru a obtine daca nu victoria, cel putin un rezultat cat mai bun.

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici