Reportaj Gândul: RULETA PE AUTOSTRADĂ. Compania de drumuri: A1 este găurită pe 87 la sută din suprafaţă

Prima şi încă singura autostradă din România care face legătura între două localităţi importante, Bucureşti - Piteşti (A1) poate fi considerată aproape impracticabilă, ţinând cont că doar 13% din lungimea ei nu trebuie reabilitată.

5 afișări
Imaginea articolului Reportaj Gândul: RULETA PE AUTOSTRADĂ. Compania de drumuri: A1 este găurită pe 87 la sută din suprafaţă

Reportaj Gândul: RULETA PE AUTOSTRADĂ. Compania de drumuri: A1 este găurită pe 87 la sută din suprafaţă

gândul vă prezintă un reportaj despre starea autostrăzii finalizate la începutul anilor '70 dar şi planurile actuale ale Transporturilor în ceea ce priveşte reabilitarea ei.

Gropi de 80 de cm lungime, 40 lăţime şi 8 adâncime
Maşinile mai mici apucă să le ocolească, însă tirurile şi camioanele le înfruntă pieptiş. Sunt vreo zece gropi, care se întind una după alta pe o porţiune de 50 de metri de-a lungul autostrăzii. În sensul dinspre Bucureşti spre Piteşti drumul este destul de prost chiar de la ieşirea din Capitală. Din loc în loc maşina se scutură trecând peste numeroasele petice. La kilometrul 18, însă, trebuie să ţii bine de volan.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici