Represiunea Voronin face prima victima

Familia lui Valeriu Boboc a aflat ca trebuie sa-si ia copilul mort de la morga abia vineri. Comunicatul Procuraturii spune ca el a murit marti noapte, in drum spre spital, din cauza unei intoxicatii cu un gaz inhalat in cladirea Parlamentului. Familiei i s-a spus ca a fost gasit mort la "locul protestelor".

1 afișare
Imaginea articolului Represiunea Voronin face prima victima

Represiunea Voronin face prima victima

Dar tatal spune ca Valeriu are o lovitura adanca la tampla si multe vanatai pe corp. "E lovit la cap si la ceafa. A fost omorat in batai", ni se transmite de la Chisinau si marturia mamei. Pentru ca, in ciuda blocadei impuse de autoritati, marturiile incep sa se adune. "Mi-o tras doi pumni, dupa cap, mi-am pierdut cunostinta, din nas imi curjea sanje… dupa aia, mi-o zis sa ma pun jos si-mi tragea cu picioarele…", a povestit pentru "Romania libera", Denis Roscot, un arestat de 19 ani, student la Politehnica, ajuns la Spitalul de Urgenta din Chisinau cu o comotie cerebrala.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici