Reţeta felimentului! Cum şi-a bătut joc Gigi Becali de toate afacerile lui

Gigi a aplicat şi în restul investiţiilor pe care le mai are metoda care a adus Steaua în colaps: rude în conducerea societăţilor, scăderea afacerilor şi apropierea falimentului.

2 afișări
Imaginea articolului Reţeta felimentului! Cum şi-a bătut joc Gigi Becali de toate afacerile lui

Reţeta felimentului! Cum şi-a bătut joc Gigi Becali de toate afacerile lui

Managementul care a adus Steaua într-o gravă criză financiară e "marcă înregistrată Gigi Becali". De ce? Patronul din Ghencea şi-a condus aproape identic toate celelalte afaceri pe care le mai are în afara fotbalului. Cele mai importante investiţii extrafotbal ale lui Becali, cu excepţia imobiliarelor, sînt ARCOM, Avicola Iaşi şi Uzina Mecanică Drăgăşani. Strategia pe care Gigi a aplicat-o la aceste societăţii a urmat stadii prin care a trecut şi Steaua în "era Gigi".

Citeşte mai multe despre afacerile lui Gigi Becali pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici