Reţeta patronatelor pentru FMI

Reprezentanţii patronatelor din România au propus delegaţiei Fondului Monetar Internaţional (FMI) reducerea cotei unice la 10%, a CAS la 41%, precum şi TVA la produsele agricole de 5% .

3 afișări
Imaginea articolului Reţeta patronatelor pentru FMI

Reţeta patronatelor pentru FMI

"Venim cu o ofertă interesantă pentru FMI adoptată de conducerea Alianţei Confederaţiilor Patronale din România - ACPR. Vom cere reducerea cotei unice de la 16% la 10%, diminuarea contribuţiilor pentru asigurările sociale de stat de la 44,6% la 41%, precum şi reducerea TVA de la 24% la 5% în agricultură. Asta ar însemna venituri de un miliard de euro pe an la bugetul de stat, precum şi reducerea preţurilor la produsele alimentare cu 15%", declara vineri, înaintea întâlnirii cu delegaţia FMI, purtătorul de cuvânt al ACPR, Dan Matei Agathon.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici