Revoltă în toată ţara

Salariaţii Ministerului Finanţelor, dar şi cei din Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, nemulţumiţi că nu şi-au mai primit de trei luni sporurile, au declanşat, ieri, un protest spontan.

9 afișări
Imaginea articolului Revoltă în toată ţara

Revoltă în toată ţara

Zeci de angajaţi s-au adunat pe holurile instituţiilor respective, scandând la uşa şefilor "Hoţii! Hoţii!" Ei reclamă că, dat fiind eliminarea sporurilor, veniturile lor au scăzut drastic, mai cu seamă după ce, anterior, şi salariile de bază le-au fost reduse cu 25%. "Uitaţi-vă, să vadă toată lumea cu ce salarii trăim! Salarii nesimţite?! Nu poţi să trăieşti cu 4-5 milioane de lei (vechi -n.r.). Am 20 de ani de muncă în Ministerul Finanţelor. Directorii noştri cu răspundere au 19 milioane de lei (vechi - n.r.). Ne spune lumea că avem salarii nesimţite? Nesimţiţi sunt cei care afirmă aşa ceva!", a declarat presei unul dintre revoltaţi.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici