Revoluţia mărunţişului înainte de boicotul pompelor

Boicotul benzinăriilor programat pentru zilele de 17, 18 şi 19 ianuarie a fost precedat week-endul acesta de blocarea mai multor staţii de benzină din marile oraşe. Dacă în acest week-end casierii benzinăriilor au fost asaltaţi de kilograme de mărunţiş, de astăzi românii şi-au propus să nu mai cumpere timp de trei zile benzină şi motorină într-o încercare disperată de a determina companiile petroliere să scadă preţurile.

5 afișări
Imaginea articolului Revoluţia mărunţişului înainte de boicotul pompelor

Revoluţia mărunţişului înainte de boicotul pompelor

Românii au protestat faţă de scumpirile carburanţilor blocând în ultimele trei zile benzinării din zece oraşe mari ale ţării. Şi-au spus păsul într-o oră sau două cui au vrut să-i asculte, şi-au spălat maşinile, farurile, totul ca să stea cât mai mult timp la pompă. Apoi au alimentat de câţiva lei şi au plătit cu "pocneţi": monede de 1 ban, 5 bani sau 10. Prevăzători, angajaţii benzinăriilor s-au pregătit, aducând cântare pentru a uşura calculul banilor.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici