Revolutionarii Moldovei vor ca Iasiul sa fie recunoscut drept «Scanteia Revolutiei»

In cadrul unei sedinte extraordinare de Consiliu Local s-au acordat, ieri, sase diplome cu titlul de cetatean de onoare pentru revolutionarii ieseni din Asociatia „14 Decembrie 1989“.

1 afișare
Imaginea articolului Revolutionarii Moldovei vor ca Iasiul sa fie recunoscut drept «Scanteia Revolutiei»

Revolutionarii Moldovei vor ca Iasiul sa fie recunoscut drept «Scanteia Revolutiei»

Atât revolutionarii de la Iasi, cât si autoritatile locale lupta de 18 ani pentru a demonstra ca, de fapt, Revolutia din 1989 ar fi inceput la Iasi in dimineata de 14 decembrie. Reprezentantii Primariei, Prefecturii si ai Consiliului Judetean au depus deja un memoriu in acest sens si la nivelul Guvernului se discuta despre posibilitatea acordarii Iasiului a titlului de oras initiator al Revolutiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici