Rezultatele companiilor listate nu conving investitorii

De la începutul anului, principalii indici de la Bursa de Valori Bucureşti au cunoscut deprecieri consistente, de aproximativ 50%, unele dintre cele mai importante la nivel mondial. În ultimele luni, reprezentanţii pieţei de capital au subliniat neîncetat divergenţa dintre aceste scăderi record şi o continuare a parcursului pozitiv al economiei româneşti.

1 afișare
Imaginea articolului Rezultatele companiilor listate nu conving investitorii

Rezultatele companiilor listate nu conving investitorii

Explicaţia principală a trendului descendent destul de accentuat în care a intrat Bursa începând cu vara anului trecut este aceea a retragerilor masive ale investitorilor străini cauzate de criza pieţelor financiare internaţionale. În opinia celor mai mulţi dintre analişti, acestea au fost exclusiv rezultatul unor strategii abordate de fondurile aflate în căutare de lichidităţi fără a avea nicio legătură cu potenţialul de dezvoltare al României.

 

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici