România, gândeşte-te! Gândul ajută şase liceeni să ia bacalaureatul 2011 în toamnă

Gândul va alege şase absolvenţi de clasa a XII-a care nu au luat examenul de bacalaureat în vară şi le va oferi un program intens de pregătire pentru a reuşi în sesiunea din toamnă. La final, doi dintre ei vor fi răsplătiţi cu burse în valoare de 1000 de euro.

4 afișări
Imaginea articolului România, gândeşte-te! Gândul ajută şase liceeni să ia bacalaureatul 2011 în toamnă

România, gândeşte-te! Gândul ajută şase liceeni să ia bacalaureatul 2011 în toamnă

Un profesor de limba şi literatura română de la Colegiul Naţional Sfântul Sava şi unul de matematică de la Colegiul Naţional Matei Basarab s-au alăturat iniţiativei Gândul, iar începând de marţi, 2 august, vor da startul pregătirilor cu cele două grupe de câte trei elevi care se vor constitui în urma preselecţiei.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici