România mai are un an pentru a recupera datoria de 19 miliarde de euro a Germaniei

Nu mai este niciun secret că atunci cånd este vorba de cheltuit sau împrumutat bani publici, statul romån se înscrie cu succes în cursa plăţilor interminabile. Dar ce se întåmplă atunci cånd Romånia are de primit bani?

4 afișări
Imaginea articolului România mai are un an pentru a recupera datoria de 19 miliarde de euro a Germaniei

România mai are un an pentru a recupera datoria de 19 miliarde de euro a Germaniei

Şi nu oricåt, fiind vorba de o datorie a Germaniei care datează înainte de cel de-al Doilea Război Mondial, în cuantum de circa 19 miliarde de euro, creanţă ce ar putea echivala cu împrumuturile făcute recent de ţara noastră la Comisia Europeană (CE) şi la Fondul Monetar Internaţional (FMI). Subiectul nu este unul chiar nou, fiind adus în faţa opiniei publice în 2010 de către cercetătorul româno-eleveţian Radu Golban, doctor în economie, care în urma cercetărilor sale ştiinţifice a descoperit o creanţă calculată astăzi în jurul sumei de 18,8 miliarde de euro.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici