România reală salută România politică din vacanţă

Interesul românilor pentru parlamentarele de duminică se anunţă a fi mai scăzut ca niciodată. Dincolo de faptul că, de la un scrutin la altul, prezenţa la vot s-a diminuat semnificativ, cu aproape 30 de procente din 1990 până în 2004, data alegerilor îi găseşte pe oameni într-o mini-vacanţă prilejuită de Ziua Naţională, când cei mai mulţi vor pleca din localitate.

1 afișare
Imaginea articolului România reală salută România politică din vacanţă

România reală salută România politică din vacanţă

Din datele oficiale furnizate ziarului Gândul, aproape o sută de mii de români au cumpărat pachete pentru excursii la pensiuni turistice în ţară, la hotelurile de pe valea Prahovei sau în străinătate.Lor li se vor adăuga cei care merg în vacanţă pe cont propriu şi care, fireşte, nu vor vota. În plus, cele câteva sute de mii de persoane care muncesc în străinătate fără forme legale nu vor avea posibilitatea să voteze, iar Ministerul Afacerilor Externe nu a tipărit, oricum, suficiente buletine de vot.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici