România se împiedică în poarta Schengen?

Vizita Angelei Merkel poate aduce clarificări în privinţa şanselor de trecere în spaţiul de liberă circulaţie.27 martie 2011. Ziua în care România ar trebui să adere la mult visatul spaţiu Schengen. Un obiectiv mai vechi, întârziat şi amânat mereu, fie din cauza dotării tehnice necores­punzătoare în raport cu cerinţele impuse, fie din cauza conjuncturii politice schimbătoare.

2 afișări

Ciprian Ciucu, directorul de programe al Centrului pentru Politici Europene, a declarat ieri la pre­zen­ta­rea raportului ONG-ului privind aderarea României la spaţiul Schengen că cel mai rău scenariu ar fi ade­rarea într-un an, doi.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici