România, ştearsă de pe harta turistică a agenţiilor germane

Imaginea României în ochii marilor tour-operatori germani s-a degradat constant în ultimii ani. Grav este că am pierdut teren pe domenii care erau considerate puncte tari ale ofertei autohtone, precum ospitalitatea, gastronomia şi turismul cultural. Litoralul, care ar fi trebuit să joace rolul de motor al cererii pentru oferta turistică de ansamblu, este neatractiv pentru mari tour-operatori germani care însumează 50% din piaţă, care l-au scos din cataloage.

1 afișare
Imaginea articolului România, ştearsă de pe harta turistică a agenţiilor germane

România, ştearsă de pe harta turistică a agenţiilor germane

Nemulţumirile tour-operatorilor germani sunt legate, în primul rând, de starea proastă a infrastructurii rutiere şi a celei hoteliere, precum şi de calitatea slabă a serviciilor - mai ales a celor de masă oferite de hoteluri. De asemenea, tonele de gunoaie prezente peste tot reprezintă alt motiv serios de disconfort. Toate aceste aspecte au fost surprinse în raportul „România, văzută de tour-operatorii germani", realizat de WBF/GTZ România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici