România, un paradis fiscal

Procurorii sunt la un pas de răscoală, s-ar putea spune, după ce Camera Deputaţilor a adoptat recent modificări la Codul de Procedură Penală şi Codul Penal.

1 afișare
Imaginea articolului România, un paradis fiscal

România, un paradis fiscal

Unul dintre punctele cele mai contestate de magistraţi este ridicarea la nouă milioane de euro a pragului pagubei de la care se consideră că infracţiunea comisă are consecinţe deosebit de grave. Obiecţiunile procurorilor nu au fost încă făcute publice, Ministerul Public difuzând până acum doar un comunicat de presă conţinând referiri doar la câteva din modificările contestate. Toate cele 48 de critici la cele 110 schimbări operate recent de Camera Deputaţilor au fost trimise Ministerului de Justiţie. Nici această instituţie nu a făcut publice până acum obiecţiunile primite, nici punctele de vedere ale Ministerului de Justiţie. Până când acest lucru se va petrece, aruncăm o privire jurnalistică asupra modificărilor, din curiozitatea stârnită de dezvăluirile din comunicatul Parchetului.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici