“Romania, vulnerabila in fata razbunarilor teroriste”

Fostul ministru al Apararii Ioan Mircea Pascu a avertizat ieri ca Romania ar putea deveni „mai vulnerabila la potentiale razbunari teroriste” ca urmare a acuzatiilor continute de raportul lui Dick Marty. Avertismentul a fost rostit de europarlamentarul roman, ieri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bruxelles, cu o zi inainte de dezbaterea raportului cu privire la detentia si transferul ilegal de prizonieri pe teritoriul statelor membre ale Consiliului Europei.

1 afișare
Imaginea articolului “Romania, vulnerabila in fata razbunarilor teroriste”

“Romania, vulnerabila in fata razbunarilor teroriste”

Intr-un raport dat publicitatii in luna iunie, cel de-al doilea de acest fel, Dick Marty a acuzat Polonia si Romania de participare la programul CIA de incarcerare de detinuti de mare importanta si de gazduirea de facilitati de detentie secrete pe teritoriul lor. Nominalizat in raport, in fosta sa calitate de ministru al apararii, Ioan Mircea Pascu invoca o absenta a dovezilor in documentul semnat de Marty, fapt care ar submina atat credibilitatea raportului cat si a Consiliului Europei si a Parlamentului European.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici