Românii au pariat în 2010 la jocuri de noroc online peste 36 milioane de euro

Circa 480.000 de români au participat la jocuri de noroc online anul trecut, valoarea pieţei jocurilor de noroc online depăşind 36 de milioane de euro, deşi în 2010 nu existau companii autorizate pentru organizarea jocurilor de noroc online, potrivit lui Ana Maria Baciu, partener şi coordonatorul practicii de jocuri de noroc la compania Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen. Statistici pe anul acesta nu există.

3 afișări
Imaginea articolului Românii au pariat în 2010 la jocuri de noroc online peste 36 milioane de euro

Românii au pariat în 2010 la jocuri de noroc online peste 36 milioane de euro (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Sfârşitul acestei veri a adus însă publicarea în Monitorul Oficial a hotărârii ce modifică normele metodologice de aplicare a legislaţiei privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc. Hotărârea de Guvern permite desfăşurarea efectivă şi legală a jocurilor de noroc online pe teritoriul României.

Noua legislaţie detaliază modul în care jucătorii vor putea participa legal la aceste jocuri de noroc, precum şi drepturile şi obligaţiile acestora.

ZF organizează astăzi în parteneriat cu Boştină & Associates evenimentul "Piaţa jocurilor de noroc - Încotro?" în care s-au discutat subiecte legate de perspectivele acestei pieţe.

Citeşte mai multe despre piaţa jocurilor de noroc pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici