Românii au prins gustul turismului de shopping

Bulgaria a devenit deja o destinaţie de shopping la sfârşit de săptămână pentru giurgiuveni. Ungaria şi Italia sunt, de asemenea, preferate de românii dispuşi să traverseze graniţele ţării ca să prindă câteva zile de cumpărături pe săturate. Discounturile sunt deocamdată puntea care uneşte cel mai bine România de marile capitale europene ale modei.

1 afișare
Imaginea articolului Românii au prins gustul turismului de shopping

Românii au prins gustul turismului de shopping

Sute de români din Giurgiu sau Bucureşti trec în fiecare weekend la Ruse, cea mai apropiată localitate bulgă­rească de graniţa cu România. Acum că sunt reduceri, interesul la shopping a crescut, pentru că bulgarii au preţuri bune. "Am luat un tricou de bumbac, cu imprimeu, cu 12 lei, cam 6-7 leva, iar la noi, cu reduceri cu tot, sub 18 lei nu îl găseşti", spune Florin, un giurgiuvean obişnuit cu traseul spre Ruse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici