Românii din Italia îşi numără morţii şi ţin copiii în case

Italia – destinaţia de vis pentru circa un milion de imigranţi din România, plus alte mii de turişti care pot fi găsiţi în orice moment al anului în Peninsulă – devine un loc tot mai periculos pentru români.

1 afișare
Imaginea articolului Românii din Italia îşi numără morţii şi ţin copiii în case

Românii din Italia îşi numără morţii şi ţin copiii în case

Doi conaţionali de-ai noştri au murit în condiţii suspecte, iar o fetiţă a încercat să se sinucidă, în mai puţin de 48 de ore. Asta tocmai când premierul italian Romano Prodi dădea asigurări, într‑un interviu , că „în Italia nu există xenofobie”. Deşi autorităţile judiciare din Italia nu au confirmat pe moment existenţa unei motivaţii xenofobe, cele trei incidente nu au putut fi privite ca întâmplătoare de presa italiană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici