Românii întorşi din străinătate şi-au deschis propriile afaceri, dar nu au pe cine să angajeze

După ani de trudă prin fermele din alte ţări se văd în sfârşit rezultate şi pe ogoarele noastre. Cei pe care i-a dus mintea s-au întors acasă şi au adus cu ei tot ce aveau nevoie pentru propriile culturi.

8 afișări
Imaginea articolului Românii întorşi din străinătate şi-au deschis propriile afaceri, dar nu au pe cine să angajeze

Românii întorşi din străinătate şi-au deschis propriile afaceri, dar nu au pe cine să angajeze

Muncesc din greu şi aici, dar măcar o fac pentru ei. Singură problemă ar fi că n-au pe cine să angajeze să-i ajute la câmp. La întoarcerea lor, alţi români cu putere de muncă au luat calea străinătăţii.

Gheorghe Popa nu s-a întors doar cu amintiri de pe unde a muncit. A mai şi ridicat privirea dintre roşiile şi castraveţii pe care îi avea în grijă ca să vadă cum fac alţii agricultura şi le-a furat modelul. Întors acasă, la Silistea Constanţei, a ridicat 10 sere pe aproape 4 hectare şi a cultivat de toate: castraveţi, roşii, ceapă, varză, ardei, fasole şi gogoşari.

Citeşte mai mult pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici