Românii învață meseria de părinte

Românii care au antecedente în abuzul copiilor, dar şi cei care vor să fie părinţi mai buni vor putea participa la cursuri de educaţie parentală „în cadru instituţionalizat”.

5 afișări
Imaginea articolului Românii învață meseria de părinte

Românii învață meseria de părinte

Cursurile - ale căror costuri vor fi împărţite de autorităţi cu părinţii - ar urma să fie organizate atât individualizat, pentru fiecare părinte, la domiciliul acestuia sau la cabinetul unui educator, cât şi în grupuri de maximum 20 de persoane. Aşa prevede un proiect realizat de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului (ANPDC), care ar trebui să fie pus în aplicare după promulgarea legii serviciilor de zi.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici