Românii nu urcă în ringul Bursei

Intrarea pe piaţa de capital poate fi o oportunitate foarte bună pentru cei care vor să investească bani. Riscuri sunt destule, dar acestea sunt în orice alt domeniu. Ideea că pentru a intra în ringul bursier ai nevoie de foarte mulţi bani sau să înţelegi bine mecanismele bursiere nu mai este de mult reală. Piaţa SSIF s-a dezvoltat foarte mult în ultimul timp. Acestea adoptă diverse strategii aşa încât să aibă soluţii pentru orice dimenisune de portofoliu. În plus, cei care nu se pricep, pot alege să fie sfătuiţi de broker sau chiar să cumpere unităţi ale fondurilor de investiţii.

4 afișări
Imaginea articolului Românii nu urcă în ringul Bursei

Românii nu urcă în ringul Bursei

Majoritatea SSIF au impus o sumă-limită pentru deschiderea unui cont asistat de un broker. Limita diferă foarte mult, de la 3.500 lei, până la 10.000 lei. Şi justificarea impunerii acestor bani diferă la fel de mult, de la evitarea unor probleme tehnice care s-ar putea ivi la investitorii cu bani puţini, până la "relevanţa" acestora pentru intrarea pe piaţa de capital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici