Rosana Oprea vrea sa se marite cu Ion Tiriac

Despre Ion Tiriac si iubirile sale rar au aparut tot felul de zvonuri prin presa. Batrinul a avut, insa, grija ca viata lui personala sa fie total departe de lumina reflectoarelor. I s-au atribuit legaturi cu Andreea Marin, cu o doamna ce a fost sportiva, dar si cu un manechin, iar mai nou a inceput sa se afiseze cu Rosana Oprea, fosta iubita a lui Dan Chisu. Miliardarul a luat deja masa de citeva ori cu noua sa cucerire, iar o revista de paparazzi, `Star`, i-a si surprins, de altfel, intr-o postura tandra.

113 afișări
Imaginea articolului Rosana Oprea vrea sa se marite cu Ion Tiriac

Rosana Oprea vrea sa se marite cu Ion Tiriac

Se pare ca povestea lor de iubire a inceput de curind si este una puternica. Omul de afaceri se comporta ca un licean get-beget. Cea care l-a dat gata pe Dan Chisu a reusit acum sa-l faca pe omul de afaceri sa simta niscai sentimente pentru ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici