Rupti in tur la Primarie

Consilierii generali ai Capitalei intra, de regula, cu buzunarele goale in primarie, insa reusesc in timpul mandatului sa-si construiasca sau sa-si cumpere o casa de vacanta, sa-si schimbe masina si sa achizitioneze diverse terenuri.

3 afișări
Imaginea articolului Rupti in tur la Primarie

Rupti in tur la Primarie

Stapani pe borcanul cu miere, multi dintre ei intra si in posesia cate unui apartament din fondul locativ al municipalitatii, mai ales ca in declaratiile de avere nu figureaza ca fiind proprietari de locuinta. Cei aflati la al doilea sau al treilea mandat au prins cheag, bunurile din declaratiile lor depuse in 2000, in 2004 si in acest an fiind relevante in acest sens. Pentru a-si justifica averile dobandite in timpul angajarii in administratia publica, cei mai multi desfasoara in paralel si alte activitati profitabile.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici