S-a făcut dreptate în cazul Ţundrea!

Condamnarea lui Marcel Ţundrea reprezintă, cu siguranţă, cea mai mare eroare judiciară din istoria justiţiei române. Cum a fost posibilă o asemenea greşeală în lanţ, care a distrus viaţa unui om? Răspunsul îl dă rechizitoriul întocmit de procurorul Marius Iacob, şef al Secţiei de urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului General, şi de procurorul Remus Budăi, rechizitoriu care a finalizat cercetările efectuate în acest caz.

6 afișări
Imaginea articolului S-a făcut dreptate în cazul Ţundrea!

S-a făcut dreptate în cazul Ţundrea!

Pe 16 iunie 1992, Mioara Gherasie (14 ani) a fost violată şi ucisă pe malul unui pârâu din satul Pojogeni (Gorj). Criminalul i-a astupat gura cu pietre de râu. În mai 1993, Marcel Ţundrea a fost condamnat la 25 de ani de închisoare. Avea o vânătaie pe penis şi 9 publicaţii cu poze obscene acasă. Probe zdrobitoare, în baza cărora procurorul Diaconescu şi poliţiştii coordonaţi de el l-au nenorocit pe viaţă. 12 ani a stat Ţundrea în puşcărie, şi-n tot acest timp, Gheorghe Avram, adevăratul autor, era liber şi comitea alte infracţiuni: un furt şi-o crimă.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici