S-a iubit un an cu Țiriac

Cu siguranţă, n-a avut talentul şi şarmul lui Ilie Năstase, dar s-a priceput de minune să-şi joace şansa, in orice domeniu. Mai degrabă un personaj interesant pentru sexul frumos, Ion Ţiriac s-a apropiat, acum 45 de ani, şi de Victoriţa Dumitrescu, vedeta naţionalei de handbal feminin.

1 afișare
Imaginea articolului S-a iubit un an cu Țiriac

S-a iubit un an cu Țiriac

La decenii distanţă de acea poveste de iubire, destinul s-a dovedit părtinitor cu cei doi: Țiriac a ajuns un mare afacerist, in timp ce Victoriţa, măcinată de boli şi singură pe lume, se va interna intr-un cămin de bătrani.


Citeste toata stirea pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici